Изнасилване, липосукция, всичко това и още множество неприятни сцени са само

...
Изнасилване, липосукция, всичко това и още множество неприятни сцени са само
Коментари Харесай

Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова, където играе Ивана Тръмп

Изнасилване, липосукция, всичко това и още голям брой неприятни подиуми са единствено част от краските в новия избухлив биографичен филм за Доналд Тръмп, показан в понеделник вечер в Кан.

Филмът рисува хладнокръвен, само че нюансиран портрет на някогашния американски президент, в миг, когато той наподобява като най-големия кандидат на Джо Байдън за Белия дом.

Филмът " The Apprentice “ ( " Стажантът " ) наблюдава историята на произхода на Тръмп като упорит млад бизнесмен през 70-те и 80-те години на предишния век в Ню Йорк.

Себастиан Стан, най-известен от филмите за супергерои на Marvel, играе ролята на Тръмп, до момента в който Джереми Стронг от хитовия сериал " Наследници “ играе неговия безсърдечен наставник и юрист Рой Кон. И двамата артисти получиха блестящи мнения от критиците в Кан.

Филмът стартира с обръщение, че въпреки всичко че доста от събитията в него са измислени,

В една от по-смущаващите подиуми във кино лентата Тръмп изнасилва първата си брачна половинка Ивана, изиграна от българската актриса Мария Бакалова.

В спорната сцена Ивана закачливо подарява книга на брачна половинка си за предимстввата на женския оргазъм. Незаинтересован Тръмп споделя на жена си, че към този момент не я притегля полово. Двамата стартират да се карат и той я хвърля на земята. Докато гневно е от горната страна й, се подиграва: " Това ли е твоята G точка? Намерих ли я? “

Режисьорът Али Абаси сподели още, че е избрал да направи филм " за света “ посредством история за Доналд Тръмп, тъй като " няма  по-хубав преносен метод, с който да се оправим с надигащата се вълна на фашизма “.

" Мисля, че казусът със света е, че положителните хора си мълчат прекомерно доста “, сподели той.

Филмът получи няколкоминутни аплодисменти след неговия край. Кейт Бланшет, Синтия Ериво и Оливър Стоун бяха измежду множеството, които го приветстваха бурно.

Екипът на Доналд Тръмп назова филмът отпадък и разгласи, че ще заведат дело против неговите основатели.

" Този ​​ " филм “ е чиста злонамерена клюка, не би трябвало да види бял свят и даже не заслужава място в секцията за филми, непосредствено излезли на DVD. Трябва да отиде в  кофата за бокйлук “ разяснява основният представител на екипа на Тръмп Стивън Чунг, в изказване за Variety.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР